Zet je zaak dubbel in de kijker

Val twee maal op !

Een ballonnenboog of Ballonnenpiloon is een opvallende eyecatcher voor uw zaak. Je staat met deze ballondecoratie op zen minst één week in de kijker. De ballonnenfee wil jullie bedrijf graag bubbel in de kijker plaatsen. Bij bestelling van één of twee ballonpilonen of een ballonnenboog aan de normale prijs, krijg je bij je volgende identieke bestelling een reductie van 50%. Zo zet je je zaak twee maal in de kijker!

De Ballonnenfee denkt met je mee.

cadeautip opening zaak, opening zaak, cadeautip voor nieuwjaar, kadootip opening zaak, nieuwjaarskadoo, nieuwjaarscadeau; cadeauidee voor nieuwjaar, cadeauidee voor opening zaak, opening nieuwe winkel, cadeautip voor valentijn, cadeauidee voor valentijn. orgineel cadeauidee voor nieuwjaar, orgineel kadoo cadeau voor nieuwjaar, nieuwjaarstip, orginele verrassing, alcoholvrij cadeau kadoo, zeg het met een orgineel kadoo cade

au.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.05 | 12:13

Graag hadden wij een offerte (inclusief levering) gevraagd voor 2 grote ballonbomen.
stam = bruine ballonnen
kruin = groene en blauwe ballonnen

...
10.05 | 16:14

Goedemiddag

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een ballonenboog. Mijn man en ik vieren dit jaar dat we samen 80 zijn. Dit feest vind plaats in augustus.

...
30.04 | 15:54

Beste,

Graag een offerte voor een balonnenboog voor de communie van mijn zoon en dochter. Graag 2 m op 2 m in de kleuren roze, blauw en wit.
Datum 10/6/19

...
02.02 | 17:22

Is het mogelijk een pampertaart te maken met minimouse

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE