Alles wat de Ballonnenfee overkomt.

Hoi Linda, (Ballonnenfee)
ik zou je op de hoogte houden van de op-en neergang van je ballonnen. Nu, ongeveer een maand later, beginnen je ballonnen het voor bekeken te houden en komen ze in een zweeffase die het moeilijk krijgt met de zwaartekracht. Een van volgende dagen maak ik er een eind aan. Daar hebben we dus lang plezier van gehad.
De ballonnen werden de dag na het feest gebruikt voor de fotoshoot en gingen nadien via het stadspark naar de ouderlijke woonst waar ze eerst nog een week triomfeerden in de hal (tot mijn vader wild werd van de lintjes) en nu nog boven het bed van mijn moeder hangen.  Van de gassen die vrijkomen heeft ze blijkbaar geen last :).
Bij deze wens ik je nog van harte te bedanken en wil ik je één goede raad geven: je gebruikt volgens mij te edel gas. Niemand laat ballonnen 1 maand hangen (behalve wij) of verwacht dat dit kan.
Deze lange levensduur is een optie die je zeker achter de hand kan houden, maar of je alle ballonnen dergelijke tijdsduur moet meegeven? Afin, je bekijkt het maar.
Als ik nog eens ballonnen nodig heb, weet ik je te vinden.
Groetjes,
Hilde

Het moesten 2 zuilen worden voor Bistro Café in Lommel. De kleuren : oranje en chocoladebruin. Helemaal in de sfeer en zien ze er niet lekker uit? Helemaal om op te eten!

De Ballonnenfee.

Afgelopen zondag liep de Karnavalstoet in Hasselt. Het was een prachtige dag! Door het mooie weer kon de dag niet meer stuk. Er waren veel kindjes aan Café "De Kleine Hal" die zich maar al te graag lieten grimeren door de ballonnenfee of zich lieten flankeren met geplooide ballonnen.

De ballonnenfee.

Vandaag opende er zich een nieuwe kinderkledingzaak in Heusden-Zolder. De Ballonnenfee mocht de gevel versieren met 2 ballonzuilen. Het was een hele uitdaging om de kleuren van het logo te benaderen en omdat het logo in lichte pastelkleuren was, maakte het er de opdracht niet gemakkelijker op. De kleuren combineren zich mooi tesamen en ik was super content met het resultaat. De Gevel bij Mamolina was meteen een eyecatcher voor de hele buurt. Veel sucses Mamolina met jullie nieuwe zaak!

De Ballonnenfee.

Hoe je als koppel ook omgaat met het Valentijnfeest is niet van belang. Voor sommigen is het Valentijn het hele jaar door, anderen zetten ter gelegenheid van deze heilige hun geliefde extra in de bloemetjes of doen iets leuks samen. Maar geef toe, het is altijd leuk om verrast te worden. Mannen en vrouwen gaan rond Valentijn dan ook naarstig op zoek naar een speciaal kadoo voor hem of haar waardoor men hun liefde voor elkaar kan benadrukken. Soms is de inspiratie zoek. Nochtans loopt het internet over van zoveel inspiratie. Bongo, een dagje uit, weekendje weg, hotelcheque, welnessonline, ... en ga zo maar door. Je print je waardebon af en laat het verpakken in een mooie prikballon van Ballonnenfee. Gegarandeerd heb je sucses! Prikt je geliefde de ballon dezelfde avond al door of vraagt hij of zij je naar het kopietje van de waardebon die in de ballon verstopt zit? Ben je geprikkeld door deze inspiratie? Vraag steeds vrijblijvend informatie aan de Ballonnenfee 0485793782.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE