Alles wat de Ballonnenfee overkomt.

Inspiratie voor Valentijn.

Hoe je als koppel ook omgaat met het Valentijnfeest is niet van belang. Voor sommigen is het Valentijn het hele jaar door, anderen zetten ter gelegenheid van deze heilige hun geliefde extra in de bloemetjes of doen iets leuks samen. Maar geef toe, het is altijd leuk om verrast te worden. Mannen en vrouwen gaan rond Valentijn dan ook naarstig op zoek naar een speciaal kadoo voor hem of haar waardoor men hun liefde voor elkaar kan benadrukken. Soms is de inspiratie zoek. Nochtans loopt het internet over van zoveel inspiratie. Bongo, een dagje uit, weekendje weg, hotelcheque, welnessonline, ... en ga zo maar door. Je print je waardebon af en laat het verpakken in een mooie prikballon van Ballonnenfee. Gegarandeerd heb je sucses! Prikt je geliefde de ballon dezelfde avond al door of vraagt hij of zij je naar het kopietje van de waardebon die in de ballon verstopt zit? Ben je geprikkeld door deze inspiratie? Vraag steeds vrijblijvend informatie aan de Ballonnenfee 0485793782.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.05 | 12:13

Graag hadden wij een offerte (inclusief levering) gevraagd voor 2 grote ballonbomen.
stam = bruine ballonnen
kruin = groene en blauwe ballonnen

...
10.05 | 16:14

Goedemiddag

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een ballonenboog. Mijn man en ik vieren dit jaar dat we samen 80 zijn. Dit feest vind plaats in augustus.

...
30.04 | 15:54

Beste,

Graag een offerte voor een balonnenboog voor de communie van mijn zoon en dochter. Graag 2 m op 2 m in de kleuren roze, blauw en wit.
Datum 10/6/19

...
02.02 | 17:22

Is het mogelijk een pampertaart te maken met minimouse

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE