Alles wat de Ballonnenfee overkomt.

Seahorse krijgt een plaatsje op Sealife in Blankenberge.

Seahorse in Blankeberge.

Vandaag om 13 uur vertrokken we richting Blankenberge. We gingen op bezoek bij mijn oudste dochter Silke die een blokstage loopt op Sealife. Ik had Seahorse in de loop van deze week gemaakt om Silke's collega's op sealife te verrassen. De auto zat goed vol met Seahorse er in. Maar we zijn erin geslaagd om hem tot in Blankenberge te brengen. De mensen van Sealife waren heel enthousiast en hebben hem meteen een mooie plek bezorgd in het zeepaardenhoekje. Tiffany van Sealife vertelde me nog dat ze een breadproject hebben met de zeepaardjes op Sealife. Door toeval hebben ze een suspesie kunnen kweken die kan dienen om de zeepaardjes te voeden. Indien zeepaardje de juiste voeding krijgen gaan ze zich voortplanten. Ze hebben ondertussen één babytje. Het is heel erg moeilijk om de babytjes in leven te houden. Als er 100 zeepaardjes geboren worden, schiet er daar meestal maar ééntje van over. Het was een superdag op Sealife! Bedankt aan alle Sealifecollega's van ons Silke xxx.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.05 | 12:13

Graag hadden wij een offerte (inclusief levering) gevraagd voor 2 grote ballonbomen.
stam = bruine ballonnen
kruin = groene en blauwe ballonnen

...
10.05 | 16:14

Goedemiddag

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een ballonenboog. Mijn man en ik vieren dit jaar dat we samen 80 zijn. Dit feest vind plaats in augustus.

...
30.04 | 15:54

Beste,

Graag een offerte voor een balonnenboog voor de communie van mijn zoon en dochter. Graag 2 m op 2 m in de kleuren roze, blauw en wit.
Datum 10/6/19

...
02.02 | 17:22

Is het mogelijk een pampertaart te maken met minimouse

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE