Alles wat de Ballonnenfee overkomt.

Ballonzuilen kunnen voorkomen in de gekste vormen. Ze kunnen geassembleerd worden voor iedere gelegenheid.
Hebben je nog geen idee wat je meebrengt naar de nieuwjaarsparty ? Schenk een ballonnenzuil, je zal vast het meest originele cadeau van de avond geven.

Vraag naar onze speciale nieuwjaarsvoorwaarden.

De nieuwe Flyer is aangekomen!

Duizend stuks. Hij ziet er werkelijk BLOOOOOOOONYYYY uit!

De Ballonnenfee.

Seahorse in Blankeberge.

Vandaag om 13 uur vertrokken we richting Blankenberge. We gingen op bezoek bij mijn oudste dochter Silke die een blokstage loopt op Sealife. Ik had Seahorse in de loop van deze week gemaakt om Silke's collega's op sealife te verrassen. De auto zat goed vol met Seahorse er in. Maar we zijn erin geslaagd om hem tot in Blankenberge te brengen. De mensen van Sealife waren heel enthousiast en hebben hem meteen een mooie plek bezorgd in het zeepaardenhoekje. Tiffany van Sealife vertelde me nog dat ze een breadproject hebben met de zeepaardjes op Sealife. Door toeval hebben ze een suspesie kunnen kweken die kan dienen om de zeepaardjes te voeden. Indien zeepaardje de juiste voeding krijgen gaan ze zich voortplanten. Ze hebben ondertussen één babytje. Het is heel erg moeilijk om de babytjes in leven te houden. Als er 100 zeepaardjes geboren worden, schiet er daar meestal maar ééntje van over. Het was een superdag op Sealife! Bedankt aan alle Sealifecollega's van ons Silke xxx.

Het was dan eindelijk zover. Ik had er lang naar uitgekeken, maar woesndag was het dan zover. Bij Sempertex Europe werd er een workshop Kerstdecoratie gegeven. En of dat ik weer wat bijgeleerd heb! En Sofie ... , de tijd is omgevlogen. We zijn naar huis gegaan met zoveel sprankelende kerstdecoratieideetjes. Laat de opdrachten maar komen! Wat zou ik graag een etalage helemaal versieren met ballonnen en er fier wat foto's van maken voor in mijn portfolio. Iemand kandidaat?

De Ballonnenfee.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE