zestiende, achttiende & eenentwintigste verjaardag

goedkoop en origineel verjaardagsidee.

Zestiende, Achtiende & eenentwinstigste verjaardagen zijn zo speciaal en onvergetelijk. Het is dan zo leuk om de gevel of voordeur van de jarige te versieren. Vaak ziet de ballonnenfee ballonnen wir war door elkaar en ietwat onsmakelijk tegen de gevel hangen. Je kan nochthans de verjaardag van je klasgenoot, vriend of vriendin met stijl vieren zonder daarvoor diep in je portefeuille te moeten tasten. De Ballonnenfee wil studenten hier graag mee helpen. Vinden jullie 9 klasgenootjes die 5 euro willen samenleggen, dan legt de Ballonnenfee 5 euro bij voor een ballonnenpiloon in maximum 3 kleuren met een Happy Birthday topballon erbovenop. De Ballonnenfee vindt deze verjaardagen immers veel te belangrijk om ongezien voorbij te laten gaan. En zeg zelf ... zou je zelf niet verrast zijn met zo'n kleurige ballonzuil aan je deur, in je hal of in de woonkamer?

De Ballonnenfee.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.05 | 12:13

Graag hadden wij een offerte (inclusief levering) gevraagd voor 2 grote ballonbomen.
stam = bruine ballonnen
kruin = groene en blauwe ballonnen

...
10.05 | 16:14

Goedemiddag

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een ballonenboog. Mijn man en ik vieren dit jaar dat we samen 80 zijn. Dit feest vind plaats in augustus.

...
30.04 | 15:54

Beste,

Graag een offerte voor een balonnenboog voor de communie van mijn zoon en dochter. Graag 2 m op 2 m in de kleuren roze, blauw en wit.
Datum 10/6/19

...
02.02 | 17:22

Is het mogelijk een pampertaart te maken met minimouse

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE